Over mij

Hoi!

Ik ben Renske en ik ben 18 jaar en ik kom uit Arnhem. De afgelopen jaren ben ik in Arvada, CO, geweest en daar heb ik een DTS en een leiderschap school (School of Ministry Development) gedaan (de verhalen hiervan zijn te lezen op deze blog).

Nu werk ik bij de organisatie (Youth with a Mission) in Amsterdam en schrijf ik over de dingen die God op mijn hart plaats of die Hij mij aan het leren is.

Enjoy!


Hi !

I’m Renske and I am 18 years old. I am from a city in the Netherlands called Arnhem. Over the past years I’ve been to Denver, CO a couple times to do training schools (DTS and School of Ministry Development) at Youth with a Mission, you can read the stories of my time there on this blog.

Now I work with the same organisation in Amsterdam. I decided to write about what God is teaching me and about things he puts on my heart.

Enjoy!

staff foto 2019

4 reacties op ‘Over mij

  1. Je zegt dat je een DTS gedaan hebt, maar denk je dat de mensen zouden weten wat dat maar ook mag zijn?
    Ook vertel je dat je een ” school of ministry development.” hebt gevolgd maar vergeet er bij te vertellen tot welke denominatie die missioneringsschool toe behoort. (Misschien iets om bij te werken?)

    Like

    1. Hallo, u heeft inderdaad gelijk, ik had het alleen allemaal hier niet zo uitgebreid op uitgelegd omdat deze blog voornamelijk was om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn tijden weg van huis

      Like

      1. Maar je ziet dat wanneer men op het internet gat op een wereldforum terecht komt waarbij iedereen mee in je ‘huiskamer’ kan kijken, een ding wat ook velen dikwijls vergeten. 😉

        Like

      2. Realizeer ik me zeker maar in dit geval was het doel voor bekenden die ik persoonlijk al op de hoogte had gesteld, als mensen van buiten af dit lezen mogen ze vrij zijn te vragen wat het inhoud

        Like

Plaats een reactie